Boek een vlucht naar: Akureyri

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair biedt in de zomer directe vluchten aan vanuit Keflavik Airport naar Akureyri. Kijk voor specifieke data in onze dienstregeling.

Bezoek Akureyri in IJsland met directe vluchten vanuit Keflavik Airport

Deze zomer zal Icelandair directe vluchten aanbieden naar Akureyri Airport via Keflavik International Airport, waardoor het gemakkelijker wordt om naar „de hoofdstad van het noorden“ te reizen vanuit alle Europese en Noord-Amerikaanse bestemmingen van Icelandair. Met deze vluchten stopt  u niet meer op het nationale vliegveld van Reykjavik waardoor u tijd en geld bespaart.

Deze vluchten worden één keer per week uitgevoerd vanaf Keflavik Airport, tussen 19 juni en 7 augustus.

Vluchttijden zijn dus zodanig gepland dat er een snelle verbinding is met vele internationale vluchten van Icelandair vanuit en naar Noord-Amerika en Europa. Het is alleen mogelijk om deze vluchten te boeken als een deel van een internationale vlucht vanuit of naar IJsland met Icelandair.

 

Akureyri – Hoofdstad van het noorden

Akureyri is, na de hoofdstad Reykjavik, de grootste stad van IJsland en heeft ongeveer 17,500 inwoners. Akureyri is een erg mooie stad en ligt aan één van de langste fjorden van het land. De stad heeft een mild klimaat met in de zomer temperaturen tot wel 25°C.


´Waarom Akureyri?´, zult u zich afvragen. De stad biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en avontuur. U kunt tijd doorbrengen struinend langs de schattige winkels en cafetaria maar u kunt ook gaan vissen, hiken of zelfs skiën, allemaal op dezelfde dag. U vindt ontspanning in de geothermische zwembaden of op de golfbaan onder de midzomernachtzon. Probeer in de avond één van de vele restaurants gespecialiseerd in zeevruchten , IJslands lamsvlees en andere lokale delicatessen.


Aansluitend vormt Akureyri de perfecte basis om vele van IJslands meest bekende natuurlijke wonderen te verkennen. Het makkelijk toegangbare gebied rondom Myvatn huisvest één van IJslands prachtigste meren en geologische gebieden. Niet ver daarvandaan zijn Jökulsár Gljufúr Nationaal Park en het dorp Húsavík, wat bekend staat om zijn tours om walvissen te spotten. Vanuit Akureyri kunt u ook een korte vlucht of trip met de ferry maken naar het eiland Grímsey, waar u over de Poolcirkel kunt stappen!

Unique Iceland North