Boek een vlucht naar: Barcelona

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Goedkope aanbiedingen op vluchten naar Barcelona, Spanje. Boek een goedkope vlucht naar Barcelona.

Ervaar de levendige atmosfeer van één van de mooiste steden van Spanje met een vlucht van Icelandair in de zomer.

Het gezicht van Barcelona

Bezoek Barcelona en wij beloven u dat de trotse Cataloniërs uit Noord-Spanje uw verblijf onvergetelijk maken. Daarbij komt de schoonheid van de stad Barcelona zelf waar de parken, de musea en de architectuur in perfecte harmonie met elkaar samengaan. Dit is te danken aan onder andere de wereldberoemde architect Gaudi, die vele spectaculaire gebouwen in de stad heeft ontworpen, waaronder de Temple Expiatori de la Sagrada Familia.

En als dit niet voldoende is dan is er ook nog een van ´swerelds voetbaltempels in Barcelona te vinden, Camp Nou, de thuisbasis van F.C. Barcelona, een van de beste voetbalclubs in de wereld.
Als u op reis bent dan moet u de plaatselijke keuken proberen, dus als u in Spanje bent dan moet u Tapas proeven! Het woord komt van het Spaanse werkwoord „tapar“, wat „bedekken“ betekent; of in andere woorden, een „tapa“ bovenop uw wijnglas zorgt ervoor dat de vliegen niet in uw glas „vino“ vallen. Als u nog nooit Spaanse tapas heeft geprobeerd dan is nu het beste moment om dat te doen.

Iemand trek in gezouten kabeljauw?

U zult ongetwijfeld in aanraking komen met een heel speciale delicatesse, een Catalaans gekookte Bacalo, wat Spaans is voor gezouten kabeljouw. De Bacalo is een van de nationale Spaanse gerechten en wordt op vele manieren bereid, afhankelijk van waar u zich in het land bevindt.
Vooral deze specialiteit heeft een bepaalde aantrekkingskracht tot de IJslanders, aangezien de kabeljauw in dit gerecht gevangen wordt in het noorden van de Atlantische Oceaan, in IJslandse wateren, door IJslandse vissers.

Bereid je reis voor

  • Icelandair vliegt gedurende de zomer naar Barcelona
  • Onze vluchten naar Barcelona brengen u naar El Parat International Airport, wat zo´n 11km verwijderd is van het stadscentrum.