Boek een vlucht naar: Bergen

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Stelt u zich een vlucht voor met Icelandair naar een stad die zijn voeten in de zee heeft, zijn hoofd in de wolken en zijn hart op de juiste plaats.

Een vlucht naar Bergen is zeker de moeite waard. Bergen is “de toegangspoort tot de fjorden” en heeft het hele jaar door veel te bieden. De goedkope vluchten van Icelandair naar Noorwegen brengen u naar een internationale stad vol met geschiedenis en cultuur; het is een grote stad met een dorpse charme en atmosfeer. De fjorden van Noorwegen en de stad Bergen bieden u de ideale vakantie; een combinatie van natuur, cultuur en een uniek stadsleven.

Ontdek Bergen

Wat Bergen op de kaart heeft gezet is zijn charme en atmosfeer. U moet het zelf beleven, wandel door de oude straten en steegjes, waar de mensen eeuwenlang hebben gewerkt en gewoond. Kleine houten huisjes staan verspreid van elkaar, verbonden met steile geplaveide straatjes. En dat de bewoners een sterke affectie hebben voor bloemen mag duidelijk zijn. Slenter over de vismarkt en mengt u zich met de plaatselijke bewoners in hun dagelijkse gang van zaken. Bekijk ook het aquarium met de vissen, pinguïns en zeehonden. Loop dan over de Bryggen naar de oude vestiging van Bergenhus. Of neem een kijkje in de vele musea of galerijen. Ga met de kabelbaan naar de top van de berg Fløyen, Ulriken of een van de andere zeven bergen die de stad omringen. Hiervandaan heeft u een riant overzicht over Bergen en de fjord en u zult het met ons eens zijn – het is werkelijk prachtig!

Bereid je reis voor

  • Er wordt in de zomer naar Bergen gevlogen
  • De vluchten van Icelandair naar Bergen landen op Bergen Airport bij Flesland, wat zo´n 20 km ten zuiden van Bergen ligt.
  • Evenementen: kijkt u op www.visitbergen.com voor meer informatie
  • Trek in iets lekkers? Lyststedet Bellevue en Bryggen Tracteursted zijn historische plekjes in Bergen, Bölgen og Moi en  Lucullus zijn erg lekkere restaurants, Enhjörningen serveert zeevruchten en de Potetkjelleren is een modern restaurant, gesitueerd in een oude aardappelopslagplaats.
  • Zin om te winkelen? Strandgaten is de hoofdstraat als het op winkelen aankomt maar er zijn ook vele leuke winkels te vinden op het stadsplein, Torgallmenningen. Ook het bezoeken waard zijn de winkelcentra Galleriet (dicht bij Torgallmenningen), en Bergen Storsenter.