Boek een vlucht naar: Boston

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Met zijn levendige muziekscene, historische plekjes, bonte winkeldistricten en een aantal van 's werelds beste universiteiten, is Boston echt een stad om jezelf in te verliezen.

Een vlucht met Icelandair naar Boston, de enerverende havenstad van Massachusetts, brengt u naar één van Amerika's meest unieke en populaire bestemmingen.

Boston - uniek en populair

"Uniek en populair" is een understatement. Een stad met een grote rol in de Amerikaanse geschiedenis en tegelijkertijd "Europees qua karakter". Boston is een stad om van te houden. Een reis naar Boston kan in elke tijd van het jaar gemaakt worden. ’s Zomers aangename temperaturen, ’s winters wat kouder, maar de stad is zo levendig dat u daar niets van merkt. Veel steden staan 'ergens' bekend om, Boston om niets in het bijzonder. Deze stad is een zeldzaam juweeltje met voor elk wat wils. Muziek (in de breedste zin van het woord), theater, sport, winkels en de beste restaurants, Boston heeft het allemaal.

In een korte beschrijving als deze is het onmogelijk om alle bijzondere elementen van de stad op te noemen, maar hier komt een kleine selectie: Charles Street nabij Beacon Hill. Deze straat is beroemd vanwege haar antiekwinkels.
Fan van honkbal (baseball)? Een vlucht naar Boston biedt u de mogelijkheid om alles van honkbal te leren kennen. In Boston zijn namelijk de beroemde Boston Red Sox te vinden.

De hoofdstad van Massachusetts ligt in een prachtig glooiend bosrijk landschap waar u hele of halfdaagse tours onder begeleiding van een gids kunt maken. U zult plaatsen als Salem, Cape Cod en Martha's Vineyard bezoeken.

In de omgeving van Boston is de universiteit van Harvard te vinden. Om precies te zijn in Cambridge, aan de andere oever van de Charles River.

Bereid je reis voor

  • Een vlucht naar Boston met Icelandair brengt U naar Logan International Airport, slechts 6 km ten noordwesten van het centrum van Boston.
  • De metro gaat vanaf de luchthaven naar het centrum (blauwe route). Uiteraard kunt u ook van bussen of taxi’s gebruik maken.
  • Alle autoverhuurmaatschappijen zijn gelegen in het nieuwe Rental Car Center in Boston Logan International Airport. Neem de Rental Car Center Shuttle vanaf alle aankomsthallen tot het Rental Car Center
  • Iets eten? Breng een bezoek aan No.9 Park (één van Bostons absolute top gourmet restaurants), Craigi St.Bistro (met een Frans thema), Kashmir (beste keuze voor Indisch), Hungry 1 (Frans en romantisch), Tapeo (perfect voor tapas), The Saint (een van Bostons meest populaire restaurants), Via Matta (Italiaans) en Great Bay (seafood deluxe). Een bijzonder goede suggestie voor een lunch is The Armani Café.
  • Winkelen? Aan te raden zijn: Newbury Street, Gap en Banana Republic op South Market, Basement op Washington Street, Cambridge Galeria (buiten het centrum van Boston), Prudential Center, Louise Boston (herenkleding) en Washington Street voor diverse winkels (onder andere Macy's en Filens).