Boek een vlucht naar: Frankfurt

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Goedkope aanbiedingen op vluchten naar Frankfurt, Duitsland. Boek een goedkoop vliegticket naar Frankfurt.

Reizigers naar Duitsland boeken over het algemeen een vlucht naar Frankfurt vanwege een zakenreis. Dit boeiende financiële centrum heeft een spectaculaire skyline, met antieke juweeltjes, verscholen tussen  moderne reuzen.

Een terugblik in de geschiedenis van Frankfurt

De dominerende wolkenkrabbers van Frankfurt geven in feite een verkeerd beeld van deze stad, gelegen op de oevers van de Main. Frankfurt kent een rijke geschiedenis en cultuur die de stad van een Romaanse bezetting getransformeerd heeft in een prominent financieel centrum van de 21ste eeuw.

Koningen van het heilige Romaanse rijk werden naar gebruik hier gekozen tijdens de Middeleeuwen, heersers werden hier beëdigd, onderwijs en scholing bloeide, verdedigingsmuren werden gebouwd en weer omver geworpen, revoluties werden gewonnen en verloren en handel en ambacht bloeide.

Het hedendaagse bank- en stadsleven van Frankfurt

Onze goedkope vluchten naar Frankfurt, het op twee na belangrijkste commerciële centrum van de wereld, zijn erg in trek bij degenen die werkzaam zijn in de financiële sector. Toen de Deutsche Bundesbank naar Frankfurt verhuisde, volgden al snel de meeste andere grote banken. De Europese Centrale Bank werd gebouwd in Frankfurt in navolging van de geografische en politieke ligging van de Bundesbank. Frankfurt heeft de grootste van de acht Duitse aandelenmarkten en is daarmee één van de grootste in de wereld.

Met meer dan 40 musea, waaronder het Museum voor Moderne Kunst, de Kunsthalle Schirn, de Stadelsches Kunstinstitut en het German Cinema Museum, is Frankfurt een waar Mekka voor de kunstliefhebber. De museumkade is een verzameling van  13 musea aan beide kanten van de Main en is daarmee, samen met vele culturele plekjes, historische gebouwen (waaronder het Goethe Huis, geboorteplek van de beroemdste Duitse dichter) en de vele festiviteiten de reden dat Frankfurt internationaal erkend is als middelpunt voor cultuur en kunst.

Boek een vlucht naar Frankfurt met Icelandair en ontdek ook de winkels van wereldklasse, de restaurants, het uitgaansleven en herinnert u zich nog dat Frankfurt gastheer was in 2006 voor het wereldkampioenschap voetbal?

Boek nu uw ticket naar Frankfurt

Koop uw ticket naar Duitsland vandaag nog. Wij heten u van harte welkom.

Bereid je reis voor

  • De vluchten van Icelandair landen op Frankfurt vliegveld, wat zo´n 13km ten zuidwesten ligt van de stad. Het vliegveld biedt twee verschillende, regelmatige treinverbindingen aan om naar Frankfurt en andere bestemmingen te reizen.  Om de zoveel tijd gaan er bussen en ook taxi´s zijn beschikbaar voor een rit van 20 minuten  naar de stad.