Boek een vlucht naar: Genève

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Uurwerken, chocolade, de Alpen, de geboorteplaats van het internet, alles wat u maar wilt kan u vinden in Genève.

Eerste plaats

Als u kennis heeft van kwaliteit, dan weet u dat Zwitserse uurwerken en Zwitserse chocolade dicht bij de perfectie liggen. In Genève zal u ook allerlei luxe merken en kaasfondue vinden. De stad ligt aan het grootste meer van Europa en vaak kan je ook de hoogste piek van Europa, de Mont Blanc, zien vanaf de stad. De belangrijkste organisaties van de wereld hebben ook hun hoofdkwartier in deze stad. Ja, Genève verdient echt wel de eerste plaats.

Een onverwachte collectie

De Zwitsers verzamelen niet enkel talen. In Genève vindt u ook een ander interessant museum, het internationaal auto museum. Hier zult u een unieke verzameling auto’s vinden, voornamelijk afkomstig uit Frankrijk, Duitsland en Italië, eigenlijk alle landen die gekend zijn om de productie van auto’s met een goede uitrusting, een goede behandeling en een hogere prijs. Toch krijgt u hier de kans om alle hobby’s van het hele gezin samen te brengen tijdens een trip. Het auto museum is de gepaste keuze voor diegene die hun dagen niet willen doorbrengen met het verzamelen van luxueuze producten.

Bereid je reis voor

  • De Geneva International Airport, Genève Aéroport (GVA) is maar een steenworp verwijderd van het stadscentrum, ongeveer 2.5 kilometer. Openbaar vervoer van en naar de luchthaven is goed uitgebouwd en reizigers kunnen kiezen tussen trein, tram of bus. De treinrit vanaf de luchthaven naar de stad duurt ongeveer 6 minuten en de treinen vertrekken om het kwartier tijdens de spitsuren. Vanaf de luchthaven kan je ook een rechtstreekse trein nemen naar Frankrijk.