Boek een vlucht naar: Glasgow

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Mooie aanbiedingen op vluchten naar Glasgow. Kijk snel en boek een goedkope vlucht naar Glasgow.

Icelandair vliegte op de op twee na populairste winkelstad in Engeland. Wilt u ergens anders naartoe dan Londen? Onze vluchten naar Glasgow zijn een geweldig alternatief, Glasgow heeft een fascinerende architectuur, hoogstaande musea, gezellige pubs en unieke restaurants.

Glasgow - Het hart van Schotland

De winkeltjes op Sauchiehall Street zouden korting moeten geven aan de toeristen die het lukt om de naam uit te spreken! U zult verbaasd zijn over het grote aanbod hier en op de nabijgelegen Buchanan Street. Bezoek ook de Willow Tearooms en geniet van de traditionele thee en van de fantastische architectuur van de door de stad geprezen Charles Rennie Mackintosh en de ingewikkelde ontwerpen van zijn vrouw Margaret Macdonald Mackintosh. De kunstacademie van Glasgow en „House for an Art Lover“ zijn absolute musts voor fans van Mackintosh.

Een korte rit vanuit het stadscentrum brengt u bij Pollock Country Park. De landelijke setting, compleet met „Heeland Coos“ (oftwel Highland Cows), herbergt de geraffineerde Burrell collectie van zo´n 8,000 objecten, verzameld door miljonair en scheepseigenaar Sir William Burrell, voortreffelijk tentoongesteld in een modern en vriendelijk museum.

In recente jaren heeft Glasgow een druk bezocht nachtleven ontwikkeld met een hippe popscene, modieuze clubs, indrukwekkende restaurants en traditionele cafés. Verder vindt u hier natuurlijk sporadisch doedelzakken en kilts.

Op zoek naar het monster in Schotland

Een korte reis met de trein brengt u naar Edinburgh, de oude hoofdstad. Het historische kasteel is een adembenemend aanzicht vanuit bijna elk plekje in de stad. Volg de Royal Mile naar het paleis van Holyroodhouse, het officiële vertrek van de Koningin in Schotland.

Onderneem een tocht naar het platteland en u vindt bekende filmlocaties als bijvoorbeeld Stirling („Braveheart“) en Loch Lomond („Rob Roy“) en u ziet genoeg kastelen voor de rest van uw leven, vele die verbouwd zijn tot hotels en die een romantisch onderkomen bieden voor pasgetrouwde stelletjes. De meren en rivieren van Schotland bieden een fantastische mogelijkheid om te vissen. En velen voor u hebben al van de Whiskey Trail van de Highlands en de Lowlands genoten, waar vele sterke verhalen aan verbonden zijn.

Schotland is rijk aan zulke verhalen, zoals de sporadische waarnemingen van „Nessie“, het beroemde voorhistorische monster dat schijnbaar in het meer van Loch Ness rondzwemt. En de beroemde vraag over de kilt: Wat zit eronder? Hier kunt u over nadenken op onze goedkope vlucht naar de UK.

Boek uw vlucht naar Glasgow

Boek uw vlucht naar Glasgow vandaag, we kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Bereid je reis voor

  • Vluchten naar Glasgow  landen op Glasgow International Airport, ongeveer 15km ten westen van het stadscentrum. Taxi´s en bussen staan klaar buiten de aankomsthal.