Boek een vlucht naar: Göteborg

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Göteborg – juist de goede grootte

Göteborg – de juiste grootte

Göteborg heeft de juiste grootte voor een weekendje weg. Shoppen, concerten, sport evenementen en fantastische restaurants. Een populaire tijdsbesteding is “ta en fika”, het zweeds voor een koffie of zoiets te gaan drinken in een goed café. Daarom vindt u overal in de stad kleine, gezellige cafés.


Ouders zullen heel wat kunnen doen. De Liseberg Tivoli is een van de meest populaire bestemmingen in Zweden. Mis het Universeum niet! Een museum van natuurwetenschappen en technologie. Een andere bezienswaardigheid in Göteborg zijn de Paddans. Het zijn gegidste rondvaarten met een boot op de grachten van Göteborg; een perfecte manier om de stad te leren kennen.


De zee of de nabij gelegen meren zijn nooit ver weg – stap op een tram en na een kort tripje zal u er zijn. De archipel is uniek met kliffen waarvan u in het water kan duiken en stranden waarop je kan genieten.
Göteborg is de tweede stad van zweden en heeft haar eigen cultuur en dialect. Dankzij haar geografische ligging kent de stad een mild klimaat het hele jaar door. De zomers zijn heel zonnig met gemiddelde temperaturen van 20 à 25°C.

Bereid je reis voor

  • Icelandair vluchten naar Göteborg landen op de Göteborg-Landvetter luchthaven, ongeveer 25 kilometer verwijderd van de stad
  • Er rijden bussen tussen de stad en de luchthaven om de 20 minuten
  • Gaat u shoppen? Het stadscentrum is een uitstekend plek om te starten. Als u van korte wandelingen of tramritjes houdt zijn er ook in Järntorget, Linnéstaden, Haga, Vasastaden en Avenyn goede shopgelegenheden. '
  • De Göteborg Pass geeft u recht op gratis toegang tot pretparken, kortingen in restaurants en winkels alsook gratis busritten en boot rondvaarten.