Boek een vlucht naar: Halifax

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Halifax is de ideale bestemming voor wie een adempauze nodig heeft en zich eens lekker wil ontspannen.

Halifax - Goede vrienden en dierbare herinneringen

Halifax is de ideale bestemming voor wie een adempauze nodig heeft en zich eens lekker wil ontspannen. Hier vindt u eersteklas hotels, uitstekende restaurants, volop vertier in de vele pubs in het centrum, een prettige sfeer, kleurrijke culturele tradities, goede winkelmogelijkheden en gunstige prijzen. Bovendien is Halifax een gezellige en mooie stad, met diverse kleinere stadjes en dorpen langs de nabijgelegen kust die een bezoek waard zijn. Wij kunnen iedereen aanraden om een auto te huren en Novia Scotia te gaan verkennen.

Bereid je reis voor

  • De vluchten van Icelandair op Halifax landen op Halifax International Airport, gelegen op ongeveer 35 km ten noorden van het centrum van Halifax, op zo´n 30-40 minuten rijden van de stad.
  • De munteenheid is de Canadese dollar.
  • Winkelen? Bezoek Spring Garden Road, Barrington Street, Granville Street en Argyle Street. Verder het Halifax Shopping Centre aan Mumford Road, het Park Lane Shopping Centre in Spring Lane Road, Scotia Square in Duke Street en de Mic Mac Mall aan de Micmac Boulevard in Dartmouth.