Boek een vlucht naar: Londen

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastische aanbiedingen op vluchten naar Londen. Boek een goedkope vlucht naar Londen.

Londen roept direct historische beelden op van het koningschap, paleizen en monumenten en van mode, muziek en theater. Icelandair biedt dagelijks goedkope vluchten naar Londen aan voor uitstapjes gedurende het hele jaar. Of het nu voor zaken of plezier betreft, Londen is een onvergetelijke stad.

Meer dan koninginnen en prinsen in Engeland

Een bezoek aan Londen is als een tocht door een historisch boek. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en zet uw horloge gelijk met de Big Ben. Maar er is meer in Londen dan alleen geschiedenis en kastelen.

Bezoekers kunnen de ondergrondse, oftewel de „tube“, nemen om de stad te doorkruizen of liever verkiezen om bovengronds in een rode dubbeldekker of de alom bekende zwarte taxi te reizen. Het is een fantastische stad om door te wandelen, met interessante plekken, geluiden en zelfs geuren, aangezien alle culturen uit de wereld hier met gemak zich vermengen.

Cultuur en sub-cultuur in Londen

Hippe winkels staan schouder aan schouder met prestigieuze warenhuizen die een koninklijk waarborg dragen en die zijn vergeven aan bedrijven die de koninklijke huishouding van producten en diensten voorzien al sinds het bewind van Henry II in 1155. Theaters laten werk zien van Sophocles, Shakespeare, Dickens, Ibsen, Hart/Kaufman, Albee, Shaffer, Lloyd Webber en vele anderen. Wereld beroemde musea stellen kunst ten toon maar ook speelgoed, vervoersmiddelen, medicijnen, mode, Florence Nightingale en zelfs Sherlock Holmes!

En dan is er de speciale Britse pub cultuur. Het eenvoudige eten en de ontspannende sfeer zijn de kenmerken van een typisch buurtcafé, zelfs in het hart van de stad. Geniet van een „pint“ en volg een verhitte discussie over de net gespeelde voetbalwedstrijd. Als u geluk heeft en kaartjes weet te bemachtigen voor een Premier League wedstrijd met Arsenal, Tottenham, West Ham, Fulham of Chelsea, dan staat u een spannende en echt Britse ervaring te wachten.

Er komt simpelweg geen eind aan de bekende - en minder bekende – plekken en dingen die je kan bekijken en doen in Londen.

Boek nu een ticket naar Londen

Koop vandaag nog uw ticket naar Londen. Wij heten u van harte welkom.

Bereid je reis voor