Boek een vlucht naar: Los Angeles

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Los Angeles is een zonnige, bruisende wereldstad als geen ander, een wereld op zichzelf en de op twee na dichtstbevolkte stad in Amerika.

Met een aansluitende vlucht van Alaska Airlines in samenwerking met Icelandair, kunt u nu via Seattle naar Los Angeles vliegen en… lekker naar het strand gaan.

Waar het avontuur vanzelf komt

Los Angeles is een zonovergoten, met sterren bezaaide megastad, , bestaande uit verschillende wijken, verspreid over een gebied van 1,294km2 langs de Pacifische kust en over de valleien en dalen van het binnenland.

Gesticht in 1781 als El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles del Río de Porciúncula (“De stad van onze dame de koningin van de engelen aan de Porciúncula Rivier”), is Los Angeles nu de op twee na grootste agglomeratie in de Verenigde Staten.

Het staat bekend als „Entertainment Capitol of the World“ omdat het de thuishaven is van Hollywood. LA is een dynamische en ambitieuze culturele stad, boordevol met opmerkelijke musea, concertevenementen en theaters. Het is ook een fantastische sportstad en werkelijk een Mekka wat betreft mode, om nog maar te zwijgen over zijn kleurrijke palet van mensen. U zult uw reis naar LA nooit vergeten.

Stranden – film studio´s – musea – achtbanen

Hollywood – the Dream Factory – blijft een vruchtbaar symbool van de Amerikaanse droom. Filmsterren flitsen nog steeds voorbij in hun luxe auto´s en roemlustige acteurs blijven op zoek naar hun grote kans. De stranden van LA, waar warme Pacifische golven tegen uw voeten aankomen, zijn een populaire hangout van vele plaatselijke inwoners. Het strand strekt zich meer dan 60 km uit van het noordelijke Malibu tot Long Beach in het zuiden en is een absolute must voor elke vakantie in Los Angeles.

Om een kijkje in het glinsterende verleden van Hollywood te nemen kunt u een wandeling over Hollywood Boulevard maken, met zijn met sterren bezaaide Walk of Fame. Of wandel over Sunset Boulevard, waar onder andere de legendarische Beverly Hills zijn te vinden. En een tour langs de grote filmstudio´s is een ongelofelijke ervaring. Een fantastische plek voor een familie uitje is Disneyland, gelegen op zo´n 44km ten zuid-oosten van LA.

 

Bereid je reis voor

  • Vliegveld: Log Angeles International Airport (LAX) ligt in de buurt van Westchester, 26km van het centrum van LA. Vanuit het vliegveld kunt u een trein (Metro Green Line), bus (FlyAway Bus) een taxi nemen of eventueel een auto huren.
  • Uit eten: Los Angeles heeft duizenden restaurants van alle kwaliteiten en prijsklassen. Chique maar redelijk geprijsde restaurants zijn onder meer the Bistro du Soleil, the Spaghettini Grill & Jazz Club, Gordon Ramsay bij London West Hollywood, Tengu – Westwood Village, de Spark Woodfire Grill in Studio City, en Huntington Beach: Ca Del Sole, L'Opera en Lucques.
  • Winkelen: er is een brede selectie van winkel mogelijkheden, afhankelijk van waar u zich in de stad bevindt. Een paar van de grootste winkelcentra van LA zijn onder andere the South Coast Plaza, the Beverly Center, Hollywood en Highland, the Del Amo Fashion Center en Glendale Galleria.
  • Handige links: losangeles.com, discoverlosangeles.com