Boek een vlucht naar: Madrid

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Goede aanbiedingen voor vluchten naar Madrid, Spanje. Kijk snel en boek een goedkope vlucht naar Madrid.

Het echte Spanje

Voor velen is Spanje een land om van de zon te genieten, op het strand of bij het zwembad in het hotel. Het echte Spanje vindt u echter in de statige steden en op het idyllische platteland. De oude architectuur, de Iberische en Catalaanse cultuur, de voortreffelijk Spaanse keuken, het voetbal, de controversiële stierengevechten… En natuurlijk het fantastische zonnige en aangename klimaat. Genoeg redenen om een vlucht naar Spanje te boeken!

Madrid is de hoofdstad van Spanje, en ligt in het centrum van de Castiliaanse vlakte met een populatie van 3 miljoen. Madrid is een wereldstad en heeft veel te bieden aan zijn bezoekers; fantastische uitzichten, parken en musea, top restaurants en uitgaansleven, een groot aanbod van winkels en markten en voor de golf-enthousiast zijn er uitstekende golfbanen. Breng uw zondag door bij El Rastro, één van Europa´s grootste vlooienmarkten of neem een verfrissende duik in Aquapolis, een gigantisch waterpark, om bij te komen van de warme zon.

Geniet van de hoofdstad van Spanje

Als de avond valt heeft u keuze uit zo´n 3000 restaurants verspreid over de stad. Kunt u het zich voorstellen? Uit eten in één van de beste restaurants in Madrid terwijl u herinneringen ophaalt over het stierengevecht of over het bezoek aan het Santiago Bernabeu stadion waar Real Madrid zijn tegenstander helemaal wegspeelde.

Bereid je reis voor

  • Icelandair vliegt tijdens de zomer naar Spanje.
  • Onze vluchten naar Madrid landen op Madrid Barajas International Airport, zo´n 13km noord-oost van centraal Madrid.
  • Toeristen kunnen een vlucht boeken naar Madrid en vandaar uit een auto huren om Spanje te verkennen; Barcelona is 636km, Alicante 418km en Zaragoza 314km rijden.
  • Neem de tijd voor een bezoek aan El Museo del Prado, tijdens uw verblijf in Madrid. Dit is een uitstekende galerij, waar u kunstwerken van vele bekende meesters vindt; Goya, Vélazquez, El Greco, Rubens en Rafael.
  • Een bezoek aan de Faunia is gegarandeerd een leuk dagje uit. Dit gigantische pretpark heeft vele attracties waaronder een dierentuin met meer dan 720 dierensoorten.