Boek een vlucht naar: Manchester

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Fantastische aanbiedingen op vluchten naar Manchester, Engeland. Boek goedkope vluchten naar Manchester.

De goedkope vluchten van Icelandair naar Manchester zullen ongetwijfeld vele voetbalfans en muziek liefhebbers overhalen om deze spannende en diverse stad in het noord westen van Engeland te bezoeken.

Voetbal fans: Unite!

Als geboorteland van voetbal heeft Engeland vele beroemde voetbal teams, maar één heeft toch de harten veroverd van velen: Manchester United. De competitie is hard en kaartjes zijn moeilijk te krijgen, maar als u één van de gelukkigen bent, boek dan nu een goedkope vlucht met Icelandair naar Manchester!

Natuurlijk draait niet alles om voetbal, rugby of „soccer“ in Manchester, het is ook een thuiskomst voor muziek liefhebbers. Als u een blik werpt in de geschiedenis komt u artiesten tegen als Herman’s Hermits, The Bee Gees, Joy Division, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Manchester heeft ook vele musea, hippe winkels, het is stijlvol, u kunt er goed eten, en er heerst een vriendelijke sfeer. Verwen uzelf en koop een kaartje voor „The Wheel of Manchester“, het grootste verplaatsbare reuzenrad in de wereld.

Muziek in Liverpool

Maar een uur rijden vanaf de stad ligt Liverpool, waar de Beatle gekte nog steeds leeft! De Casbah, The Cavern, The Beatles Story, The Yellow Duckmarine en de Magical Mystery Tour houden niet alleen de Beatles geschiedenis in ere, maar ook de haven cultuur die de beroemde „Mersey Beat“ leven inblies. Zoals bekend hebben deze krant en de Beatles de loop van de muziek geschiedenis voor altijd veranderd. Liverpool werd verkozen tot culturele stad van Europa in 2008.

Midlands, Manchester en meer

Terwijl voetbal en muziek wellicht de ruggengraat vormen van dit gebied van Engeland, is het goed om er even bij stil te staan dat de Britse cultuur niet alleen op Londen steunt wat betreft zijn origine en inspiratie. Reizigers die van het vertrouwde pad afdwalen zullen beloond worden met vele avonturen.  Daarbij komt dat Manchester een ideale basis vormt om de dichtbij gelegen landelijke „Midlands“, het adembenemende meren gebied en het dramatische „Peak District“ te verkennen.

Boek uw vlucht naar Manchester

Boek uw vlucht naar Manchester vandaag, wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Bereid je reis voor

  • Uw vlucht naar Manchester landt op Manchester Airport en heeft een uitgebreid vervoersysteem – The Station- 24 uur per dag geopend en verbindt alle hallen met walkways, liften en roltrappen zodat u gemakkelijk naar uw hotel in het centrum kunt, of het nu via de trein of (stads)bus is.