Boek een vlucht naar: Milaan

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Milaan is de tweede stad van Italie en is de hoofdstad van Lombardije. Hier waant u zichzelf in het centrum van de mode en van voetbal.

De stad, het eten, de mode en het voetbal; waar wacht u nog op?

Milaan, een trendy bestemming

Milaan is dan niet de hoofdstad van Italie, het is wel de modehoofdstad van Europa. Alles in Milaan is trendy, van de cafeetjes tot de fonteinen. Milaan is hip en levendig, een plek waar u uw dagelijkse beslommeringen achter u kunt laten, en in kunt ruilen voor een portie welverdiend vertier. De prijzen voor vluchten naar Milaan liggen binnen budget; gelukkig maar, want u zult in Milaan uw geld vast aan andere zaken uit willen geven! Op elke hoek vindt u vestigingen van de grote, bekende merken, evenals de beste restaurants. Proef hier het echt Italiaanse eten zoals het ooit is uitgevonden.

Veel toeristen beginnen in Milaan hun rondreis door Italie. Net ten noorden en noordoosten van Milaan vindt u bijvoorbeeld het merendistrict met onder andere het Gardameer en het Comomeer, enkele van de meest bezochte meren van Italie.

Wanneer u in Milaan bent

Een andere mogelijkheid is om per auto richting het zuiden te reizen. Richting Venetie of Bologna. En nu u er toch bent, waarom rijdt u niet verder richting de stranden aan de Adriatische zee? Of naar Florance of Rome? Met al deze mogelijkheden wordt het nog moeilijk kiezen!

Bereid je reis voor

  • De vlucht van Icelandair naar Milaan voert naar Malpensa International Airport op 50 km van de stad.