Boek een vlucht naar: Minneapolis

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Pronkende theaters, ongekende winkelcentra, fantastische restaurants en een ongelofelijk mooie natuur. Minneapolis en het nabijgelegen St. Paul bieden u dit en nog veel meer.

Minneapolis wordt wel de "vriendelijkste stad van Amerika" genoemd. Waarom neemt u geen vlucht naar Minneapolis en maakt u het zelf mee?

Minneapolis - een unieke mix van oud en nieuw

Minneapolis heeft, simpel gezegd, alles. En onze  vluchten naar Minneapolis maken het een zeer aantrekkelijke bestemming voor een familievakantie. De Mall of America (het grootste winkelcentrum van Amerika) is gelegen in Minneapolis, maar de stad heeft veel meer te bieden. Prima restaurants, ongeëvenaarde musea en ook qua muziek trekt Minneapolis bezoekers, en weet het muziekliefhebbers al vele tientallen jaren te boeien.. Tevens liggen sommige van ´s werelds beste visstekken en wandelroutes dichtbij! Minneapolis heeft het beste van alles.

Minneapolis combineert oud en nieuw op een unieke manier. Op de ene oever van de Mississippi ligt Minneapolis, modern en vol energie. Aan de andere zijde van Mississipi ligt St.Paul, een stad vol herinneringen aan oude tradities, door zijn oude gebouwen en een interessante architectuur, waarvan de St.Pauls Cathedral het bekendst is. Voeg daaraan een handvol restaurants van topklasse toe, zoals Manny's en het Rainforest Café, oneindig veel sportieve en culturele evenementen, een dierentuin van wereldklasse en niet minder dan 170 parken en recreatietuinen, kortom alle ingredienten voor een onvergetelijke familievakantie.

Bereid je reis voor

  • Een vlucht naar Minneapolis brengt u naar Minneapolis/St.Paul International Airport, een van de mooiste luchthavens van Amerika, welke op slechts 15 minuten van het centrum van Minneapolis en St. Paul ligt.
  • De meeste hotels die dichtbij het vliegveld liggen, hebben airport shuttles, waarvan sommige gratis zijn en sommige een kleine vergoeding vragen. U kunt ook gebruik maken van een taxi of bus.
  • Iets eten? Vraag naar The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room en Manny's in Nicollet Mall, en het Rainforest Café en Kokomo' Island Café in de Mall of America.
  • Winkelen? Probeert u de Mall of America in Bloomington, Southcenter en Southdale, de Nicollet Mall en Cabelas.