Boek een vlucht naar: München

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Mooie aanbiedingen op vluchten naar München , Duitsland. Boek nu een goedkoop ticket naar München.

Icelandair vliegt naar drie grote steden in Duitsland voor plezier- maar ook voor zakenreizen: München, Frankfurt en Hamburg.

De verscheidenheid van regionale culturen in Duitsland komt duidelijk naar voren in Bavaria en zijn mooie hoofdstad. Een vlucht naar München brengt u een combinatie van een pittoreske, charmante stad, met een rijke en aanwezige geschiedenis, een energiek karakter en moderne technologie.

München: Cultuur, architectuur en charisma vanuit de Alpen

De talrijke musea en kunstgalerijen van München zijn een paradijs voor de kunstliefhebbers terwijl de koopjesjagers hun slag kunnen slaan niet alleen wat betreft haute couture, maar ook camera´s, speelgoed, kristal, porselein en de altijd populaire Stein en Hummel beeldjes. De verschillende stijlen van architectuur binnen de stad is een waar feest voor het oog. Lokale specialiteiten, maar ook internationale gerechten zullen zelfs de kieskeurigste fijnproevers tevreden stellen.

Maak een onvergetelijk uitstapje en rijd door het nabijgelegen imposante alpengebied, langs pittoreske dorpjes met betoverende tradities, kleurrijke bouwwerken en gastvrije mensen. Een van de meest bekende bezienswaardigheden op de romantische “Duitse Alpen Route” is het sprookjesachtige kasteel van de Bavarische koning Ludwig II. Het Neuschwanstein kasteel is gebouwd tussen 1869 en 1886 naar voorbeeld van een middeleeuws Duits ridderkasteel. U kunt in dit sprookjesachtige gebied ook het Barokke klooster van St. Mang verkennen of een boottocht of van andere watersporten genieten op een van de elf meren in dit gebied.

Boek nu een vlucht naar München

Boek uw vlucht naar Duitsland vandaag, wij heten u van harte welkom.

Bereid je reis voor

  • Icelandair vliegt ´s zomers naar München
  • Vluchten naar München landen op Munich International Airport op bijna 30km van München.  Treinen, bussen en taxi´s zijn beschikbaar als vervoersmiddel.
  • Voor meer informatie over München kunt u terecht op www.muenchen.de