Boek een vlucht naar: Orlando

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Bent u op zoek naar een goede reisbestemming voor uw familievakantie? Orlando is een uitstekende keuze.

Niet alleen themaparken in Orlando

Een goedkope vlucht naar Orlando neemt u mee naar het centrum van het zonnige Florida. Dit is een uitstekend uitgangspunt voor uw ontspannende vakantie in Orlando en het laat tegelijkertijd alle mogelijkheden open om de rest van Florida te ontdekken.

Orlando staat waarschijnlijk het meest bekend om haar vele wereldberoemde themaparken. Enkele voorbeelden zijn natuurlijk de Disneyparken, Universal studios en Sea World. Verder onder andere Wet'n Wild, Silver Springs: Natures Theme Park en Gatorland.

Dit is waar een echte familievakantie in Florida om draait en wie Orlando eenmaal bezocht heeft komt er meestal een tweede keer. Goedkope vakanties in Orlando bieden onbegrensde mogelijkheden. Bij Disney ontdekt u avonturen, films en wetenschap. Sea World biedt een ongeëvenaarde blik onder water in de ongelofelijke wereld van de walvis. Gatorland en Silver Springs laten u andere wonderen van de natuur zien. En om na alle drukte wat afkoeling te vinden, kunt u Wet'n Wild bezoeken; in het algemeen gezien als een van de allerleukste waterparken, waar u huiveringwekkende attracties, een kinderpretpark en meer vindt.

In tegenstelling tot wat velen geloven is Orlando meer dan een verzameling themaparken. In Orlando vindt u ook uitstekende restaurants zoals Bahama Breeze (8735 Vineland Avenue, een bijzonder familievriendelijke gelegenheid), alsmede de Outback Steakhouse (zowel bij Lake Buena Vista als op Kirkman Road dichtbij Universal Studios). Voor shoppers zijn er de meest fantastische winkelpaleizen, waarvan de grootste de Florida Mall is; een Nirvana voor shoppers. Florida is ook een paradijs voor golfers. Golfers van wereldklasse wonen in Florida, Tiger Woods bijvoorbeeld.

Alternatieven in Orlando

U heeft echt dagen nodig om alles wat Orlando te bieden heeft te ontdekken. En zelfs als u daarmee klaarbent staan er nog attracties te wachten. Huur een auto voor een tripje naar Miami om het intensieve nachtleven mee te maken. Of maak een korte reis naar de stranden van de Sarasota en Bradenton. Het zal u moeite kosten ooit nog mooiere stranden te vinden dan deze aan de Golfkust van Florida. Eenmaal daar, als u in de hete zon ligt en alle dagelijkse beslommeringen vergeten bent, kunt u een lange lijst maken met activiteiten. Parasailing, waterjet-skiën, diepzeevissen, snorkelen....Zelfs een trip naar de supermarkt is gezellig en vol belevenissen in dit gedeelte van de wereld. En u vindt er ook de beste restaurants; Hemingways en Tommy Bahamas in Sarasota, om er twee te noemen.

Bereid je reis voor

  • De mensen in Florida zijn, net als alle Amerikanen, erg vriendelijk. Een glimlach en een helpende hand zijn altijd aanwezig.
  • Uw goedkope vlucht naar Orlando met Icelandair arriveert op Orlando International Airport (MCO) zo'n 12 km ten zuiden van downtown Orlando.
  • Orlando heeft een goed openbaar vervoersysteem maar de meeste toeristen huren een auto.
  • Openingstijden varieren nogal. Supermarkten en apotheken kunnen tot laat in de avond open zijn, maar grote shopping centra gaan iets eerder dicht.
  • U wordt geacht een fooi te geven bij hotels en restaurants.
  • Als u overweegt om naar een themapark te gaan, rekent u er dan op dat dat u een hele dag kost. Florida is wijd en vergt veel reistijd.