Boek een vlucht naar: Oslo

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Mooie aanbiedingen voor vluchten naar Oslo, Noorwegen. Kijk snel en boek een goedkope vlucht naar Oslo.

Deze mooie stad doet nog steeds eer aan zijn geschiedenis en heeft met de talrijke attracties veel te bieden voor de hedendaagse bezoeker, er is voor ieder wat wils.

Brutaal en mooi Noorwegen

Oslo is gelegen aan de met eilanden bezaaide fjord van Oslo en u kunt waarschijnlijk de stad het beste lopend verkennen, vanuit de schilderachtige haven tot aan het koninklijke paleis. Schitterende parken, indrukwekkende architectuur, winkels en restaurants van wereld klasse en een overweldigend aanbod van musea zullen uw dagen met gemak en verbazing vullen.

Oslo staat bekend om zijn vele musea en als gastheer voor de uitreiking van de Nobelprijs, wat iedere december plaatsvindt in het stadhuis. Onder het culturele repertoire van Oslo valt onder andere het werk van Gustav Vigeland, Henrik Ibsen, Edvard Munch, maar ook “The Viking Ship Museum of Cultural History” wat twee intacte vikingschepen uit de negende eeuw en artifacten van viking graven uit de fjord van Oslo tentoonstelt. Het openlucht museum telt 155 authentieke historische gebouwen uit verschillende regio´s van het hele land, waaronder een 13e eeuwse kerk gebouwd met notenhouten balken. Vergeet niet uw camera mee te nemen!

Wanneer heeft u voor het laatst in een fjord gereden?

De Noorse fjorden graven zich draaiend en krommend diep uit in het bergachtige gebied, en vormen fantastische vergezichten waar u altijd weer met plezier aan zult terugdenken. De vele steden en dorpjes waaraan de fjord onderdak biedt vormen een kleurrijke deken terwijl u een weg baant door tunnels en langs kristalheldere meren en kletterende watervallen. De wegen strekken zich honderden kilometers uit tot boven de Arctische cirkel naar het land van de ware middernachtzon.
De charmante en vriendelijke bevolking (en de adembenemende omgeving op het platteland staan garant voor een onvergetelijke vakantie in Noorwegen.

Boek uw vlucht naar Oslo

Boek uw vlucht naar Oslo vandaag. Wij heten u van harte welkom. 

Bereid je reis voor

  • Vluchten naar Oslo met Icelandair komen aan op  Gardemoen International Airport, wat ongeveer 50km buiten de stad ligt. Vanuit het vliegveld kunt u de Airport Express trein (Flytoget) nemen naar Oslo (deze gaat om de tien minuten en is te bereiken vanuit de aankomsthal). Taxi´s en bussen zijn ook beschikbaar en doen er zo´n 50 minuten over.