Boek een vlucht naar: Parijs

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Mooie aanbiedingen op vluchten naar Parijs. Boek een goedkoop ticket naar Parijs.

De vluchten naar Parijs met Icelandair zijn een van de populairste in ons vliegschema. Parijs is nu eenmaal een van de meest geliefde steden in de wereld.

Parijs, lichtstad

Een wandeling langs de Champs Elysées is een genot voor de zintuigen. Bekende namen van ontwerpers en chique winkels trekken winkelaars naar binnen, net als kleurrijke cafés met terras u verleiden om van een lichte maaltijd te genieten, een gesprek aan te gaan of simpelweg even te blijven hangen voor een kopje koffie. De indrukwekkende Arc d'Triomphe biedt een imposante achtergrond voor foto´s en een exclusief uitzicht op de stad.

Een van de meest herkenbare monumenten ter wereld is de beroemde Eiffeltoren op de linkeroever van de rivier de Seine. Het is gebouwd voor de wereldtentoonstelling in Parijs in 1889 en is de ideale plek om een tocht te starten om de mooiste bezienswaardigheden in Parijs van dichtbij te beschouwen, zoals de inspirerende kathedraal van Notre Dame.

De lijst met bezienswaardigheden in Parijs is oneindig: Het Louvre museum, het operagebouw, het Grand Palais en Petit Palais, Sacre coeur, de fantastische Tuilerries tuinen en de vele bruggen. Het uitgaansleven is beroemd, denk maar eens aan het bekende Moulin Rouge , Lido en L’etoile en de minder bekende clubs in Mont Martre.

Het land van Monet en meer..

Een korte rit vanuit de mooie hoofdstad brengt u naar het charmante Franse dorpje Giverny, wat 43 jaar lang de woonplaats was van impressionist Claude Monet. Het ligt bij de grens van  Normandië en als u Giverny bezoekt dan is het alsof u in één van Monet´s  schilderijen stapt, hier komen de beroemde loopbruggetjes en tuinen van Monet tot leven.

Een vakantie in Parijs is niet compleet zonder een bezoekje aan het paleis van Versailles, aan de rand van de stad. De nabij gelegen Loire vallei staat bekend om zijn overweldigende uitzicht en vele kastelen maar ook vanwege zijn wijn.

Als u nagaat wat de lichtstad u allemaal te bieden heeft dan snapt u dat onze goedkope vluchten naar Frankrijk enkel een begin zijn voor een levenslange liefdesaffaire.

Boek nu uw vlucht naar Parijs

Boek uw vlucht naar Parijs vandaag. Wij heten u van harte welkom.

Bereid je reis voor