Boek een vlucht naar: Philadelphia

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Philadelphia is een stad vol historie en de grootste in de staat Pennsylvania. Deze metropool aan de oostkust is de op vier na grootste stad in de Verenigde Staten en heeft de moderne reiziger heel wat te bieden. Icelandair vliegt in de periode van mei tot september vier keer per week naar Philadelphia.

Historisch Philadelphia

Philadelphia heeft een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis. Zowel de Onafhankelijkheidsverklaring als de Amerikaanse grondwet werden ondertekend in 'Philly,' de bijnaam van de stad. Houdt u van geschiedenis of boeien belangrijke documenten u, stop dan een pruik in uw koffer en bezoek Philadelphia! Van de Liberty Bell die de onafhankelijkheid inluidde, tot het Valley Forge National Historical Park, hier ontdekt u hoe Amerika is ontstaan.

Attracties in Philadelphia

Zelfs als u niet voor de geschiedenis komt heeft Philadelphia veel te bieden. Bezoek de Reading Terminal Market, de oudste boerenmarkt van Amerika, voor lokale, ambachtelijke en inventieve producten. Ga naar het Franklin Insititute, een wetenschapsmuseum van wereldklasse met interactieve tentoonstellingen, een planetarium en een observatorium. Het is een one-stop shop voor allerlei informatie en ervaringen. Wilt u meer dan alleen rondkijken? Sluit de dag af in de Philadelphia Zoo of zelfs het Please Touch Museum.

Bereid je reis voor

  • Luchthaven: Philadelphia International Airport (PHL) is een van de grootste luchthavens van de Verenigde Staten, met allerlei verbindingen voor wie wil doorreizen. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 11 km van het stadscentrum.