Boek een vlucht naar: San Diego

Vlucht

Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Sommigen beweren dat San Diego geen weer heeft, waarmee bedoeld wordt dat het klimaat zo mild is dat je je er eigenlijk niet bewust van bent. Het is de hele tijd gewoon aangenaam.

Geriefelijk, zonnig en levendig

San Diego is de op twee na grootste stad van Californië. Het is het hele jaar door een gewilde vakantiebestemming dichtbij de Mexicaanse grens met een ideaal klimaat, gekleurde strandgangers, uitstekende hotels, pretparken en eersteklas restaurants, bars en clubs.

San Diego is voor alle leeftijden

San Diego heeft meer te bieden dan alleen het lekkere zonnige weer en de uitgestrekte kust met de blauwe Pacifische golven. Een populaire bezienswaardigheid is „Old Town“, een buurt met historische gebouwen van  Mexicaanse en pré-koloniale periodes.

Een andere buurt, The Gaslamp Quarter, neemt u terug naar Victoriaanse tijden. De meest bezochte plek van San Diego is echter het indrukwekkende Balboa Park, midden in het stadscentrum met fantastische open ruimtes, tuinen, de historische Old Globe Theatre en talloze museums. Het park biedt ook onderdak aan de geprezen San Diego dierentuin, één van de beste dierentuinen ter wereld. Nog een fantastische attractie in de stad is het recreatiepark Mission Bay, hier overheersen de watersporten. Seaworld is inbegrepen als attractie bij Mission Bay Park.

Bereid je reis voor

  • Vliegveld: San Diego International Airport (ook wel Lindbergh Field genoemd) is niet meer dan 5km verwijderd van het stadscentrum. De makkelijkste manier om van en naar het vliegveld te reizen is door een airport bus of shuttle te nemen (verschillende maatschappijen bieden deze service aan).
  • Winkelen: als u San Diego voor het eerst bezoekt en u wilt graag winkelen dan is het Westfield Horton Plaza winkelcentrum één die u niet mag missen, grenzend aan het Gaslamp Quarter. Dit openlucht winkelcentrum biedt ruimte aan 120 winkels en ontwerpzaken en wordt gekenmerkt door felle kleuren, bouwkundige truckjes en vreemde ruimtepatronen.