Boek een vlucht naar: San Francisco

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
San Francisco heeft echt van alles, van de onvergelijkbaar mooie uitzichten, van buurten barstensvol met historische atmosfeer tot winkels van wereldklasse, entertainment en het eten. U zult het met ons eens zijn.

Inspirerende stad

San Francisco is niet minder werelds dan New York City, het grootste verschil is het iets andere klimaat, de extra warmte en zonneschijn zorgt ervoor dat alles wat meer ontspannen en makkelijker is. San Francisco is zo inspirerend en sommige uitzichten op de stad zijn wereldberoemd. Al bent u hier nog nooit geweest, indirect bent u dat wel... Via de ontelbare films die hier zijn opgenomen, van de plaatjes uit tijdschriften en van ansichtkaarten. Om maar een paar bezienswaardigheden te noemen: The Golden Gate Bridge, Alcatraz, Chinatown, 's werelds meest Aziatische "stad" buiten het Verre Oosten, compleet met eigen scholen, ziekenhuizen en etnische restaurants van de hoogste klasse. En zelfs diegene die nooit in San Francisco is geweest zal de steile hellingen en evenzo hellende straten van de actiefilms uit Hollywood herkennen, waar politieauto's in hun dolle jacht op misdadigers meer over de heuvels vliegen dan rijden. Deze heuvels zijn zeer kenmerkend voor San Francisco, omdat de stad op 43 grotere en kleinere heuvels gebouwd is.

San Francisco, een vergelegen plaats

Een vakantie in San Francisco moet meer dan een korte weekendtrip zijn. Dit is een plaats waarvan u als u er eenmaal bent, goed van moet genieten. Een trip naar San Francisco geeft u automatisch een excuus om de rest van Californië te ontdekken en alles wat daarbij komt kijken. De staat heeft een grote verzameling interessante bezienswaardigheden,  mensen, plaatsen… Death Valley, Hollywood, San Diego, Los Angeles, Channel Islands National Park, Palm Springs, Big Sur, om maar even wat op te noemen. Californië is ook de perfecte plaats vanwaar u uw vakantie kunt verlengen met een verblijf op Hawaï.

Bereid je reis voor

  • Honger? Probeert u Gary Danko 800 North Point St. Duur Frans/Amerikaans. Piperade 1015 Battery St. Excellente Baskische keuken. The Slanted Door 1 Ferry Building. In de haven, etnisch Vietnamees. Delfina 3621 18th St. Italiaans/Californisch. En er is natuurlijk nog veel en veel meer.
  • Wilt u winkelen? Probeert u Union Square en de straten die daarmee verbonden zijn. Hier vinden we onder andere Macy's en een selectie van andere winkelcentra´s van topklasse. Hayes Valley. Interessante winkels gespecialiseerd in verschillende handgemaakte cadeaus. Filmore St. en Union St. Kleine en populaire winkeltjes, unieker dan de winkels op Union Square. Haight Ashbury, erg drukbezochte tweedehandse winkels.
  • De trams van San Francisco zijn sinds 1873 nauwelijks veranderd.