Boek een vlucht naar: Seattle

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Seattle, de grootste stad in de staat Washington, in het noordwesten van Amerika is een dynamische metropool met een romantisch hart midden in een adembenemende natuurlijke omgeving.

Seattle is een wereldstad omgeven door water en bergen

Met 600.000 inwoners in de stad zelf en ruim 3,3 miljoen in de omgeving is Seattle een dynamische stad met een warme en welkome atmosfeer en met talrijke mogelijkheden voor avontuur en outdoor activiteiten. Het centrum van de stad is levendig en het nodigt toeristen uit om hier enkele dagen te verblijven. Bezoek enkele indrukwekkende gebouwen in Seattle zoals het Experience Music Project, het Seattle Art Museum en het Olympic Sculpture Park. Het meest bekende gebouw van Seattle is de Space Needle, gebouwd voor de wereldbeurs in 1962. Vanaf het observatieterras van de Needle heeft men een prachtig 360-graden panorama uitzicht over de indrukwekkende Olympic Mountains voorbij de Puget Sound, the Cascade Range en de met sneeuw bedekte Mount Rainier. Een onvergetelijk uitzicht bij een heldere dag.

Seattle is gelegen aan de kust met buiten de stad een rijkdom aan prachtige natuur. Meren, baaien, en charmante eilandjes bieden cruiseschepen interessante stops voor toeristen. Men kan een stadstour maken, langs de waterkant van de stad wandelen of een tocht naar een van de nabij gelegen eilanden maken. De bergen aan de oostelijke horizon bieden de bezoeker een groot aanbod aan outdoor activiteiten zoals wandelen en kamperen in de zomer en skiën in de winter. Vanuit Seattle is het een korte trip per ferry naar Vancouver, Canada. En denk ook eens aan Portland, Oregon, gekozen tot groenste stad van Amerika in 2008. Geinteresseerden in tochten per auto kunnen in Seattle hun reis beginnen richting San Francisco of zelfs naar Los Angeles.

 

Bereid je reis voor

  • Icelandair vliegt naar Seattle, Tacoma International Airport, gelegen 22 km ten zuiden van de stad.
  • Eten: ART Restaurant en lounge, bin vivant, Cafe Juanita, Lark , Olivar, Pomegranate Bistro, Poppy, Quinn’s, de Steelhead Diner en de Lost Lady and American Cantina.
  • Winkelen. Ga naar de hoek van Pine Street en Fifth Avenue en je bent in het hart van Seattle’s winkeldistrict.
  • Enkele grote warenhuizen zijn Nordstrom en Macy´s.
  • Twee  winkelcentra in de buurt zijn Westlake Center en Pacific Place.
  • Daarbij zijn er nog diverse outlets van bekende modemerken in de nabij gelegen straten zoals Ann Taylor, Banana Republic, Barneys New York, Coach, Gap en Niketown.
  • Er zijn ook prachtige winkels te vinden bij Rainer Square. En vergeet niet om bij Pike Place Market langs te gaan!