Boek een vlucht naar: Stavanger

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Stavanger is de op vier na grootste stad van Noorwegen. Het wordt vaak aangehaald als „de olie hoofdstad van Noorwegen“ wat een beetje misleidend is aangezien Stavanger veel meer te bieden heeft.

Stavanger - mooie en levendige stad in Noorwegen

Stavanger is de op vier na grootste stad van Noorwegen. Het wordt vaak aangehaald als „de olie hoofdstad van Noorwegen“ wat een beetje misleidend is aangezien Stavanger veel meer te bieden heeft. Stavanger is een mooie stad gelegen aan de haven en het strekt zich landinwaarts uit via nauwe geplaveide straatjes tussen witte huizen. De schoonheid van Stavanger en omliggende omgeving, de restaurants, musea en het leven in Stavanger maakt Stavanger een aantrekkelijke keuze voor degene die Noorwegen bezoeken.

Stavanger heeft vele musea waar kunst en geschiedenis een belangrijke rol spelen. Stavanger heeft een grote keuze uit restaurants en visgerechten staan natuurlijk bovenaan het menu, zo is  zalm bijvoorbeeld het meest populaire hoofdgerecht in Sjøhuset Skagen. Het uitgaansleven van Stavanger is ook voorbeeldig, u kunt van bar naar bar gaan, zich mengen met de vriendelijke Noorse bevolking of de hele nacht dansen. En de ochtend daarna is het weer stil, alsof er niks gebeurd is.