Boek een vlucht naar: Stockholm

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Mooie aanbiedingen op vluchten naar Stockholm, Zweden. Boek nu een goedkoop ticket naar Zweden.

Een goedkope vlucht naar Zweden en een verblijf in de hoofdstad van Stockholm is een goed begin van een ongetwijfeld onvergetelijke vakantie.

Bezoek Stockholm, hoofdstad van Zweden

Een vlucht naar Stockholm is het hele jaar door een goed idee, maar het is vooral in de zomer een aangename plek om te bezoeken. Ondanks dat het een van de meest noordelijke hoofdsteden is in de wereld, is het er zomers altijd zonnig en warm. Weinig Europese steden kunnen de charme en pracht van deze pittoreske stad evenaren, met zijn combinatie van traditionele en nieuwe architectuur. In de omgeving vindt u beboste heuvels, vele eilanden en kliffen die uitkijken op de Baltische zee.

Een bezoek aan Stockholm kent vele pluspunten, de Zweden zelf zijn een trots en aimabel volk, ze zijn ook warm, vrolijk, behulpzaam en staan bekend om hun beleefdheid!

Er ligt een koninklijke gloed over Stockholm. Zweden is één van de koninkrijken in Europa en u vindt veel in stad wat daar op wijst, vooral wanneer u een kijkje neemt in de Gamla Stan, een oud gedeelte in de stad waar u onder andere het kasteel van de koning vindt.

Stockholm is er zich erg bewust van hoe belangrijk het familieleven is en er zijn er dan ook vele grote recreatiegebieden, parken en dierentuinen.  Een kort uitstapje vanuit Stockholm leidt u naar allerlei bezienswaardigheden zoals Junibacken, een pretpark wat rond de beroemde kinderschrijfster Astrid Lindgren draait en het zomerpaleis van de koning met zijn bloeiende botanische tuinen,  toegankelijk voor het publiek. Daarbij komen de gebruikelijke rijtjes met winkels, winkelcentra, restaurants en musea wat u in iedere grote stad vindt. In Stockholm vindt u alles voor de gehele familie.

Bereid je reis voor

  • Vluchten van Icelandair landen op het Zweedse Arlanda International Airport wat zo´n 40km ten noorden van het centrum van Stockholm ligt.
  • Winkelen? Kijkt u eens bij Drottingsgatan, de winkelcentra in Hamngatan, Götgatan (u vindt hier interessante ontwerpwinkels), Biblioteksgatan (vele winkels waaronder Karen Millen, Louis Vuitton), Sturegallerian en Grey Turegatan.