Boek een vlucht naar: Tampa Bay

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Tampa Bay, Florida, is een van de populairste steden in de Verenigde Staten om te genieten van de buitenlucht. Deze stad aan de baai staat in verbinding met de Golf van Mexico. Dit betekent dat u bijna altijd op heerlijk weer kunt rekenen tijdens uw verblijf in Florida. Icelandair vliegt van September tot Juni twee keer per week naar Tampa Bay.

Het parkleven in Tampa Bay

U hebt een bijna eindeloze keuze uit activiteiten, uitstapjes voor het hele gezin en exotische excursies. Er zijn tal van parken met verschillende thema's. Alles is mogelijk, van een piratenreis in Captain Memo's, tot de wilde dieren van Busch Gardens. Houd even halt bij The Florida Aquarium en duik in het water in Adventure Island Water Park. Tampa Bay is een fantastische bestemming voor het hele gezin. Overal wacht u avontuur.

Oog voor kunst

Zodra u genoeg avonturen heeft beleefd, neem dan ook eens een kijkje in de vele musea en tentoonstellingsruimtes van Tampa Bay. In het Tampa Museum of Art kunt u werken van befaamde hedendaagse kunstenaars bewonderen die stof vormen voor een boeiend gesprek tijdens een wandeling langs de Tampa Riverwalk. En als de kinderen rusteloos worden, bezoek dan het Glazer Children’s Museum en begin te spelen.

Bereid je reis voor

  • Luchthaven: Tampa International Airport (TPA) ligt op ongeveer 11 à 11,5 km van het centrum van Tampa Bay. Er zijn heel wat transportmogelijkheden.
  • Winkelen: Hyde Park Village is een aanrader voor een bijzonder en aangenaam dagje winkelen.
  • Dineren: In Tampa Bay zijn ze trots op hun culinaire eigenaardigheden en bijzonderheden. Ga eten aan het water, doe je te goed aan vis en schaaldieren, of probeer eens een restaurant waar de ingrediënten rechtstreeks van de boerderij komen.