Boek een vlucht naar: Toronto

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
De zakelijke hoofdstad van Canada, aan de noordwestkust van het Ontariomeer, is een nieuwe bestemming voor Icelandair

Toronto is de zakelijke hoofdstad van Canada. Deze levendige, bruisende en multiculturele stad heeft van alles te bieden. Toronto is ook een uitstekend beginpunt als u het gebied rondom de Grote Meren, op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten, wilt ontdekken.

Éen van de hoogste gebouwen in de wereld... en nog veel meer  

Toronto is het hart van de Engels-Canadese cultuur. De vele etnische groeperingen die er leven, geven de stad een unieke sfeer. U kunt ontbijten in Israël, lunchen in China, ‘s middags een kopje koffie drinken in Italië en ‘s avonds dineren in Griekenland, en dat allemaal zonder de stad te verlaten. Toronto staat ook bekend om de vele festivals die er jaarlijks tussen mei en oktober worden gehouden. Voorbeelden zijn het Downtown Jazz Festival en het Toronto Bluesfest, waar in juni en juli gasten van over de hele wereld op afkomen, en het Toronto International Film Festival in september.

Ook heeft Toronto een aantal bijzondere musea, waarvan het meest opmerkelijke misschien wel het Bata Shoe Museum is. Hier staan 10.000 paar schoenen tentoongesteld, waarvan de oudste toebehoorden aan de farao’s van het oude Egypte. het Harbourfront, aan de oevers van het Ontariomeer, heeft een heleboel schattige en leuke hoekjes, en niemand gaat natuurlijk naar Toronto zonder een de bezoekje te brengen aan de Canadian National Tower, één van de hoogste door mensen gemaakte constructie van Canada. De stad is ook trots op haar vele uitstekende winkels en toprestaurants die uitmuntende internationale gerechten serveren.

Bereid je reis voor

  • De vluchten van Icelandair op Toronto landen op Pearson International Airport, 27 km ten noordwesten van het centrum van Toronto.
  • Handige websites: toronto.com, torontotourism.com
  • De munteenheid is de Canadese dollar.
  • Zin om te winkelen? Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste winkelcentra en de grootste winkels in Toronto.
  • Hapje eten? Toronto heeft talloze uitstekende restaurants waar u zich tegoed kunt doen aan lekkernijen van over de hele wereld. Aanraders zijn bijvoorbeeld Bymark in het financiële centrum, Fire on the East Side en Matahari Grill in het centrum van de stad, het Harbour Sixty Steakhouse op het Harbourfront of Monsoon in het theatergebied.