Boek een vlucht naar: Vancouver

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Icelandair vliegt naar bruisend Vancouver aan de westkust van Canada. Ervaren reizigers kunnen alles vinden in deze stad, en de stad is verder bekend om haar uitgebreide mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

Manhattans kleine zus

Volgens de New York Times is Vancouver te vergelijken met Manhattan, maar dan met bergen. En hier zijn we het roerig mee eens! Het maakt niet uit of u van bergsporten houdt, een strandwandeling of uitgebreid shoppen: u vindt het allemaal binnen de stadsgrenzen van Vancouver.

De ´Famous Five´

Er zijn bepaalde culturen die Vancouver gemaakt heeft tot wat het nu is. Over het algemeen wordt aangenomen dat dit de Japanse, Chinese, Indiase, Italiaanse en de Aboriginal cultuur is. De multiculturele kenner kan dus gemakkelijk een buitenlands tintje vinden in de lokale keuken, kunst, en het winkelaanbod.

Klimaat

Vancouver is gelegen in de Pacific North-West met een gematigd klimaat. Ondanks een normale hoeveelheid bewolkte dagen, kan de onvoorbereide reiziger genoeg sandalen en hoedjes in een van de vele shops van Vancouver scoren indien het zonnetje volop schijnt.

Bereid je reis voor

  • Vancouver International Airport is gunstig gelegen, en men reist in 25 minuten met de Canada Line Train naar Vancouver. Deze trein vertrekt tijdens de spits iedere 7 minuten, en buiten de spits elk kwartier. Indien men liever met ander vervoer reist, dan kan men met de taxi, een auto of limo huren, en er is zelfs een fietsroute van en naar de luchthaven!