Boek een vlucht naar: Washington DC

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
De hoofdstad van Amerika staat vol met historische bezienswaardigheden, gratis attracties en een eindeloze lijst van evenementen. Maak een wandeling door het historische Georgetown en geniet van de bars en restaurants aan de levendige oever.

Een vakantie in Washington D.C. biedt u niet alleen de kans om een van 's werelds machtigste steden te beleven, maar maakt het ook mogelijk om de hele oostkust van Amerika per auto te bereiken.

Gemakkelijk touren in Washington

Alhoewel het geen kleine stad is, is het ook niet New York, en dat is een van de sterke kanten van Washington. Veel van de plaatsen, musea, monumenten en restaurants die u gedurende uw bezoek niet wilt missen, vindt u in een relatief dichtbij, hetgeen u een makkelijke en ontspannen vakantie oplevert. Hier zult u de aanwezigheid van de begrippen vrijheid, democratie en macht, allen zo intiem verbonden met Amerika, duidelijk aanvoelen. Het begint al met het Witte Huis, (verwacht u niet om maar zelfs een glimp van president Obama op te vangen), Capitol Hill, Arlington Cemetery en het opvallende standbeeld van de vroegere president Abraham Lincoln en het Jefferson monument en het Washington monument.. Hier voelt u duidelijk de koppeling van vroeger en het heden.

Washington D.C. heeft ook een aparte collectie musea van wereldklasse, en gerenommeerde instituten zoals het National Museum of Natural History en de National Gallery of Art op loopafstand van elkaar.

Het eenvoudige leven in de USA

Terwijl u over uw goedkope reis naar Washington nadenkt en er tegelijkertijd over peinst hoe u de rest van uw vakantiegeld wilt besteden, zou het een verfrissende belevenis zijn om de zeer bijzondere samenleving, de Amish van Patchwork, te bezoeken. Hun eenvoudige leven is interessant en bewonderenswaardig.

Bereid je reis voor

  • Uw vlucht naar Washington met Icelandair brengt u naar Dulles International Airport, een uur rijden van het centrum van Washington.
  • Winkelen? Maak een trip naar: Georgetown met zijn vele interessante winkels. Een mengeling van topmerken en minder bekende merken.