Boek een vlucht naar: Zürich

Vlucht

Type reis:
Vertrek- en aankomsttijden
Expense account
Reizigers:
Klasse:
Toon vluchten:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Direct flights to Zurich weekly. Flights to Zurich will depart twice a week from Keflavik International Airport in Iceland

Boek uw vlucht naar Zürich vandaag met Icelandair

De nieuwe route maakt het voor reizigers mogelijk om vanuit bestemmingen van Icelandair in Noord-Amerika  zoals Toronto of New York naar Zürich te vliegen met een gemiddelde verbindingstijd van één uur.

Zürich – Een stad van rijkdom en schoonheid

Bankieren en zaken doen zijn waarschijnlijk de eerste dingen die in u opkomen als u aan Zürich denkt. Maar Zürich heeft meer te bieden. Zürich is een mooie stad in het hart van Zwitserland, genesteld tussen de Alpen en het meer van Zürich. Ook al is het één van de grootste financiële centra van de wereld, het heeft de afgelopen jaren veel verandering doorgemaakt en is veranderd naar een belangrijke spil voor toerisme in het noordelijke deel van de Alpen. De stad bruist nu van het leven en is een belangrijk centrum voor kunst en cultuur geworden in Europa.

Zürich – geplaveide straten, pittoreske gebouwen en fantastische landschappen

Mensen die naar Zürich reizen kunnen genieten van een wandeling over de geplaveide straten van Altstadt, de oude stad van Zürich die aan de oever van de Limmat rivier ligt en die verbonden is met het meer van Zürich. Het oude gedeelte staat vol met schilderachtige klassieke gebouwen zoals de kerk van Fraumünster of het Zunfthaus zur Meisen paleis wat uit de barok tijd dateert. Zürich huisvest een paar van de rijkste kunstgalerijen en musea zoals de bezienswaardige Kunsthaus Zürich. Bezoekers kunnen het adembenemende uitzicht over Zürich bewonderen vanaf Üetliberg, het hoogste punt in de stad (854m). Deze is bereikbaar met de trein vanaf het centraal station.

Zürich – Een stad met een bruisend uitgaansleven

Terwijl Zürich misschien Europa´s hoofdstad van zaken en financiën is overdag, is het uitgaansleven even verassend rijk en divers. Zürichs nachtleven heeft voor ieder wat wils, er is een gevariëerd aanbod van hoogstaande restaurants, theaters en een fantastisch operagebouw, terwijl delen als Niederdorf in de oude stad volstaan met populaire restaurants en bars en cafés vol met gezelligheid. In de afgelopen paar jaar is District 5, lokaal beter bekend als „Zuri-West“ opgekomen als Zürichs uitgaanscentrum voor de jongere generatie en wordt vaak vergeleken met de Prenzlauer Berg of het Mitte gebied in Berlijn.

Bereid je reis voor

  • Vluchten naar Zürich met Icelandair landen op het vliegveld van Zürich in Kloten, wat ongeveer 10km van de stad gelegen is. Er is een treinverbinding tussen het vliegveld en de stad Zürich.
  • Winkelen: Zürichs meest bekende en meest populaire winkelstraat is zonder twijfel Bahnhofstrasse. Veel winkels en boetieks zijn ook te vinden in de omliggende omgeving in het oude stadsgedeelte.
  • Voor meer informatie over reizen naar Zürich kunt u terecht op zuerich.com of myswitzerland.com.