Maak kennis met Hekla Aurora

Gekleed in de prachtige kleuren van een IJslands winterlandschap vliegt ons vliegtuig Hekla Aurora elke dag van het jaar het noorderlicht over de Atlantische Oceaan. Niet alleen is onze Boeing 757 verpakt in deze prachtige buitenkant, ook het interieur is LED verlicht en kan prachtige noorderlichtshows afspelen.

De nieuwe buitenkant is één van de onderdelen onze #MyStopover campagne, waarmee we de Icelandair Stopover vieren en onder de aandacht brengen. Deze spannende optie maakt het mogelijk een stopover te maken in IJsland van maximaal zeven nachten onderweg tussen Europa en Noord-Amerika, zónder toeslag op de ticketprijs, zodat u de tijd heeft om de prachtige, ongeëvenaarde bezienswaardigheden van ons thuisland te ontdekken.

Vragen over Hekla Aurora?

Waar vliegt de Hekla Aurora komende tijd naartoe?

-U kunt het geplande schema voor drie dagen vooruit hieronder vinden. Dit schema is de meest actuele, maar houd er rekening mee dat hij zonder kennisgeving gewijzigd kan worden.

Waarom hebben jullie voor het noorderlicht gekozen?

-Naast dat het een adembenemend natuurverschijnsel is, is IJsland ook één van de beste plaatsen om het noorderlicht te zien op het noorderlijk halfrond. Een match made in heaven!

Hoelang zal deze buitenkant zichtbaar zijn op de Hekla Aurora?

-Op dit moment hebben we geen einddatum gepland.

Is er ook iets bijzonders aan de binnenkant van de Hekla Aurora?

-Ja! We hebben prachtige LED sfeerverlichting in de cabine geinstalleerd, welke o.a. een noorderlichtshow af kan spelen. Ook hebben we WiFi aan boord, zodat al uw #MyStopover foto´s gelijk online kunt zetten!

Wat betekent Hekla Aurora?

-´Hekla‘ is een traditionele IJslandse meisjesnaam én het is de naam van één van de bekendere vulkanen in IJsland. ´Aurora´ is een verwijzing naar het noorderlicht. We denken dat ze mooi klinken samen, vindt u niet?

Hekla Aurora
Play Video
Wi-Fi

Waar vliegt Hekla Aurora de komende tijd naartoe?

Het schema hieronder laat zien waar de Hekla Aurora de komende 3 dagen naartoe vliegt. Het is mogelijk dat deze op het laatste moment gewijzigd wordt, maar wordt zo actueel mogelijk gehouden om u de kans te geven ons prachtige vliegtuig in actie te zien.

Vertrek
Tijd / Datum
Aankomst
Tijd / Datum
Hekla Aurora

Vraag nu je vlucht met de Hekla Aurora aan!

En wie weet staat bij aankomst op de luchthaven het noorderlicht al op jou te wachten!

Is vereist
Is vereist
Is vereist
Is vereist