De Saga Lounge op Keflavík International Airport in IJsland is een oase van rust voor Saga Class en Economy Comfort passagiers, geheel in IJslandse sferen.

De laatste jaren is de IJslandse natuur en cultuur steeds een belangrijkere rol gaan spelen bij Icelandair en dit ziet u ook terug in onze vernieuwde Saga Lounge.

Het interieur, de kunstwerken en de lichte en uitnodigende ruimte zijn ontworpen om onze passagiers Icelandair´s IJslandse ´roots´ te tonen. U vindt er bijvoorbeeld een open haard gemaakt van vulkanisch basalt en een Varda, een stenen pilaar, die in vroegere tijden als wegwijzer diende, ontworpen door IJslandse ontwerpers Eggert Ketilsson en Stígur Steinþórsson.

Verder vindt men in de lounge een prachtige wand met een waterval en veel foto´s van natuur gemaakt door IJslandse fotografen. Met de inrichting van de lounge hoopt Icelandair haar transatlantische passagiers enthousiast te maken om een een paar dagen op IJsland door te brengen.

Er is een breed aanbod aan versnaperingen en IJslandse specialiteiten en passagiers kunnen rustig wat werk inhalen of de kranten uit de verschillende Icelandair bestemmingen te lezen.

Wji heten u van harte welkom op uw volgende reis met Icelandair.

Klik hier voor meer informatie over wie er toegang heeft tot de lounge.