Onze duty free shop aan boord Saga Shop biedt reizigers een brede selectie exotische parfums, spannende accessoires, heerlijk snoepgoed en elegante sieraden aan, alles tegen duty-free prijzen. Reizigers kunnen de welgevulde catalogus met aanbiedingen van de Saga Shop op hun gemak doornemen, en gedurende de vlucht hun keuze maken.

Vraag een catalogus aan

Stuurt U een email naar sagashop@icelandair.is en vraag de Saga Shop catalogus aan; geef Uw volledige naam en adres op en we sturen dan de catalogus per post naar U toe. Vraag de catalogus vóór Uw vlucht aan, zodat U op Uw gemak kennis kunt maken met het grote aanbod van de Saga Shop. U kunt het aanbod ook online bekijken op Saga Shop , en U kunt ook de catalogus downloaden.

Spectaculaire prijzen

Alle Saga Shop prijzen zijn belasting en BTW-vrij omdat IJsland geen lid is van de Europeese Unie en daarom niet getroffen is door de afschaffing van Duty Free diensten in Europa, hetgeen op 1 juli 1999 van kracht werd. Saga Shop biedt U een uitstekend sortiment aan tegen fantastische prijzen die U 25-40% besparen in vergelijking met winkelprijzen in de meeste europeese landen.

We nemen alle veelvoorkomende valuta, creditcards en traveler cheques aan.

Did you accomplish what you wanted to do on this page?YesNo