Bouw een feestje in IJsland met een Icelandair Stopover Buddy

Wat houdt een Icelandair stopover in?

Wanneer u met Icelandair een trans-Atlantische vlucht heeft, kunt u een tussenstop maken van maximaal zeven nachten in IJsland zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Dit geeft u de gelegenheid om IJsland te verkennen, zowel het land als de cultuur, zonder dat dit de prijs van uw ticket verhoogt.

De Icelandair stopover buddy-service

Afgelopen winter hebben we onze tussenstoppassagiers kennis laten maken met een gratis service. We gaven hen de kans om IJsland te zien door de ervaren ogen van een lokale bewoner door het aanvragen van een Stopover Buddy, een medewerker van Icelandair die gedurende maximaal een dag hun persoonlijke gastheer of -vrouw was. Nu zijn de Buddy's terug, beter dan ooit, en bieden trans-Atlantische gasten de kans een feestje te bouwen in IJsland.

Wat staat er dit seizoen op het programma?

Onze Stopover Buddy's kennen niet alleen het land als hun broekzak, ze kennen ook andere interessante lokale bewoners. Dat betekent dat ze precies de juiste mensen zijn om u te helpen om van uw Icelandair Stopover een leuk en onvergetelijk feest te maken. Deze winter kunt u de champagne ontkurken, uw feestmuts opzetten en om een medewerker van Icelandair vragen om u te helpen een feestje te bouwen zoals alleen IJslanders dat kunnen. U kunt voor praktisch alles terecht bij onze Buddy's: van verjaardagen tot huwelijksaanzoeken. Of u kunt meedoen aan de lokale IJslandse feesten en onze Buddy's de mogelijkheid geven om u te laten zien hoe een goede reis nog beter gemaakt kan worden - op zijn IJslands!

Aanvraag voor een Buddy

Als u een trans-Atlantische vlucht maakt met ons en een tussenstop in IJsland hebt gepland, kunt u een Buddy aanvragen om samen met u een feestje te bouwen. De service zelf is gratis, dus is dit een perfecte aanvulling op uw Stopover in IJsland.

Bouw een feestje met ons!

Laten we een feestje gaan bouwen!

Er zijn zo veel feesten, festivals en leuke dagen om naar uit te kijken in IJsland. Hier kunt u een overzicht krijgen van een aantal van de populairste vieringen. Ze kunnen u bekend voorkomen of u hebt misschien zelfs nog nooit van ze gehoord! Gebruik de kalender om door de maanden te bladeren en zoek vieringen die passen bij uw Icelandair Stopover, of vul het aanvraagformulier in met uw eigen persoonlijke viering.

Upcoming celebrations in Iceland

Weet u nog afgelopen winter?

Afgelopen winter lieten we u voor de eerste keer kennismaken met onze Icelandair Stopover Buddy Service. Onze Buddy's gingen met passagiers op boeiende excursies verspreid over het hele land, en één gast ging er zelfs met onze CEO op uit! Elke Stopover Buddy had zijn/haar eigen specifieke expertise en de trips waren net zo veelzijdig als de Buddy's zelf.

We vinden het belangrijk om onze klanten te belonen

Meld u aan bij de Icelandair Saga Club, ons Frequent Flyer-programma, en begin Saga-punten te verdienen die u kunt gebruiken om aan boord goederen te kopen wanneer u met Icelandair vliegt. U kunt uw Saga-punten ook gebruiken om een hotelkamer te boeken bij hotels.com, een auto te huren, korting te krijgen op uw vliegticket en nog veel meer.

Bovendien ontvangt u de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen. Onze beste klanten hebben de status Saga Silver of Saga Gold, waarmee ze van allerlei voordelen genieten.

Lees meer over Saga Club en meld u aan voordat u vertrekt, voor extra voordelen.

Autoverhuur

Autoverhuur

Verdien Saga punten voor elke huurperiode. Meer dan 783 bedrijven in 169 landen. Annuleren en wijzigen gratis.

Hotels

Hotels

Heeft u een hotelkamer nodig tijdens uw reis? Blader door ons reserveringssysteem en zoek de perfecte kamer voor u.

Ontdek IJsland met een Icelandair Stopover