Play Video

EEN GEHEIM HUWELIJKSAANZOEK
TIJDENS EEN TUSSENSTOP IN IJSLAND

EEN TUSSENSTOP VOOR DE LIEFDE - EEN GEHEIM HUWELIJKSAANZOEK IN IJSLAND

Een geheim huwelijksaanzoek regelen in IJsland is niet gemakkelijk. Vooral als je niet vaak bij elkaar kunt zijn door je werk, zoals Jennifer en haar vriend Matt. Jennifer wilde Matt verrassen met een huwelijksaanzoek in IJsland, de perfecte plaats om elkaar halverwege te ontmoeten. Met de hulp van een Celebration Stopover Buddy van Icelandair waagde Jennifer het erop: ze vroeg haar vriend ten huwelijk tussen de twee werelddelen die hen zo vaak uit elkaar hielden.

Achter de schermen

Een huwelijksaanzoek geheim houden is nooit gemakkelijk. Samen met Jennifer zorgden de Celebration Stopover Buddy's ervoor dat Matt het niet te weten zou komen. Hij dacht zelfs dat hij mee mocht spelen in een film voor een scubaduikbedrijf en wist helemaal niet dat zijn familie in IJsland was - tot hij hen op de pier zag staan. Het geheim werd zelfs nog niet onthuld terwijl de twee een speciale cursus in droogpak volgden ter voorbereiding van hun duik tussen de tectonische platen.

Matt was compleet verrast, niet alleen door het aanzoek, maar ook door de aanwezigheid van de familie van beiden. Een dergelijk ingewikkeld plan is niet makkelijk uit te voeren, maar uiteindelijk werd het een moment dat Jennifer en Matt nooit meer zullen vergeten.