Wat betekent het om goed te vliegen?

Wanneer u vliegt wilt u zich goed voelen. Comfortabel en genietend van sublieme service, vanaf het moment dat u incheckt tot wanneer u arriveert op uw bestemming. Comfort, toewijding en service zijn onze kernwaarden. Daarom kunt u het best met Icelandair vliegen.

Wat is inbegrepen wanneer u vliegt met Icelandair?

Een stoel reserveren bij het boeken van een vlucht?

Wanneer u een vlucht boekt met Icelandair kunt u een stoel kiezen zonder dat er extra kosten voor worden gerekend. Bij het raam of het gangpad, aan de achterkant of op een van de voorste rijen van Economy Class. Reserveer uw stoel goed op tijd. Dan heeft u de meeste kans dat uw voorkeurstoel nog beschikbaar is.

 

Is handbagage inbegrepen?

Uw handbagage is altijd welkom. U kunt tot 10 kilo aan handbagage meenemen én een extra handtas.

Zijn drankjes inbegrepen?

Alle niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen. Altijd. En als u honger krijgt, kunt u tegen een redelijke prijs lichte maaltijden kopen van het Economy Class menu. Hetzelfde geldt voor wijn en andere alcohol. Eten en drinken is inbegrepen wanneer u in Economy Comfort of Saga Class reist.

 

Is er eindeloze entertainment aanwezig?

Met Icelandair’s entertainmentsysteem heeft u toegang tot meer dan 350 uur aan films, televisieseries en muziek. Vanuit uw eigen stoel en met een eigen scherm heeft u zelf de touwtjes in handen.

Is bagage inbegrepen?

Ingecheckte bagage is in al onze tarieven inbegrepen, behalve in Economy Light. In alle andere klassen kunt u tenminste één bagagestuk van 23kg inchecken.

 

Punctualiteit

We benadrukken punctualiteit. We weten dat tijd kostbaar is en op tijd vliegen is onze prioriteit. Elke dag weer.

Kan ik mijn telefoon opladen?

Als u een smartphone heeft die kan opladen via USB, dan kunt u met uw kabel uw telefoon aansluiten op het in-flight entertainmentsysteem. Op die manier hoeft u nooit op uw bestemming aan te komen met een lege batterij.

 

Kan ik mijn Sagapunten aan boord gebruiken?

U kunt uw Sagapunten gebruiken om maaltijden te kopen of om iets leuks aan te schaffen uit onze Saga Shop Collection. Laat het ons cabinepersoneel weten als u uw punten wilt gebruiken en overhandig uw Saga Club lidmaatschapskaart en creditcard om de aankoop te voltooien.

Wat als u een aansluitende vlucht heeft?

Wanneer u een overstap heeft met een van onze partners, hoeft u zich niet van de ene naar de andere terminal te haasten of urenlang te wachten in de vertrekhal. Goede aansluitende vluchttijden staan voor ons gelijk aan een probleemloze reis.

 

Is er Wi-Fi aan boord?

Bijna alle vliegtuigen zijn inmiddels aangesloten op het draadloze netwerk. Als uw vliegtuig Wi-Fi heeft, wordt dat aangegeven met een icoontje bij de ingang en met een flyer bij uw stoel. Toegang tot het netwerk is beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Wilt u dus het nieuws lezen, in contact blijven met vrienden en familie of wat werken, dan kan dat!

Economy class

Economy Standard

Met zes stoelen op een rij in Economy Standard, vliegt u comfortabel en met genoeg beenruimte (tenminste 79 centimeter). Elke stoel heeft een eigen scherm met een stereoplug.

Economy Comfort

In Economy Comfort vind u zes stoelen op een rij; de middelste stoel is altijd gereserveerd voor uw comfort. Alle stoelen hebben een eigen in-flight entertainmentsysteem, een stereo plug en oplaadpunten om uw elektronische apparaten op te laden. Alles op het Economy Class menu is gratis voor Economy Comfort passagiers.

Saga Class

De vier stoelen op een rij voorin het vliegtuig bieden je 101 centimeter aan beenruimte. Alle Saga Class passagiers krijgen een kussen en deken, kunnen hun elektronische apparaten opladen en ontvangen geluiddempende oordopjes. Alle stoelen hebben grote schermen, met toegang tot het grote assortiment aan in-flight entertainment. Eten en drinken is inbegrepen.