Optredens tijdens uw stopover op IJsland

De kans gemist om ons Flight Theater zelf te ervaren? Geen zorgen! U kunt nog steeds genieten van geweldige evenementen en voorstellingen tijdens uw stopover in IJsland. Kies in onderstaande kalender het ideale evenement voor uw stopover.

WAT HOUDT EEN ICELANDAIR STOPOVER IN?

Wanneer u met Icelandair een trans-Atlantische vlucht hebt, kunt u een stopover maken van maximaal zeven nachten in IJsland zonder dat daar extra vliegkosten aan verbonden zijn. Dit geeft u de gelegenheid om IJsland te verkennen, zowel het land als de cultuur, zonder dat dit de prijs van uw ticket verhoogt.

De Icelandair Stopover Pass

Onze nieuwe Iceland Stopover Pass geeft u de kans om van uw trans-Atlantische reizen een nog mooiere ervaring te maken. U kunt een spannend evenement of een mooie voorstelling in de levende kunst-, sport- en cultuurwereld van IJsland bijwonen. En het is nog gratis ook.

Van september 2017 tot april 2018 hebben we een fantastische agenda boordevol evenementen en optredens. Zoek uw reisdata op in onderstaande evenementenagenda om te zien wat er te doen is tijdens uw verblijf.

Ziet u iets dat u leuk vindt? Meld u dan aan via onderstaand formulier om van uw instapkaart een Stopover Pass te maken! Misschien wordt u zelfs wel begeleid door een van onze beroemde Stopover Buddies, die u nog meer kan vertellen over de IJslandse cultuur.

Maak van uw instapkaart een Stopover Pass

Er is slechts een beperkt aantal speciale Stopover Passes beschikbaar. Vul onderstaand formulier in om er een te claimen en vertel ons waarom u geïnteresseerd bent in een specifiek evenement of een specifieke voorstelling. Let op: u dient uw boekingsreferentienummer op te geven.

Ongeldig is vereist
Ongeldig is vereist
Booking reference number (ex.6EG95S) is vereist
Ongeldig is vereist
Ongeldig is vereist
Ongeldig is vereist
Ongeldig is vereist
Ongeldig is vereist
Stopover-pass

We vinden het belangrijk om onze klanten te belonen

Meld u aan bij de Icelandair Saga Club, ons Frequent Flyer-programma, en begin Saga-punten te verdienen die u kunt gebruiken om aan boord goederen te kopen wanneer u met Icelandair vliegt. U kunt uw Saga-punten ook gebruiken om een hotelkamer te boeken bij hotels.com, een auto te huren, korting te krijgen op uw vliegticket en nog veel meer.

Bovendien ontvangt u de nieuwsbrief en speciale aanbiedingen. Onze beste klanten hebben de status Saga Silver of Saga Gold, waarmee ze van allerlei voordelen genieten.

Lees meer over Saga Club en meld u aan voordat u vertrekt, voor extra voordelen.

Autoverhuur

Autoverhuur

Verdien Saga punten voor elke huurperiode. Meer dan 783 bedrijven in 169 landen. Annuleren en wijzigen gratis.

Hotels

Hotels

Heeft u een hotelkamer nodig tijdens uw reis? Blader door ons reserveringssysteem en zoek de perfecte kamer voor u.